Aktuelt( slettes ?)

04-01-2024 Ny sygeplejerske i vores praksis

Vi har fastansat sygeplejerske Lotte Friis fra 1.1.2024 på 28 timer/uge. Lotte har masser af erfaring fra sygehus samt almen praksis og vi er glade for at byde hende velkommen hernede i vores klinik  🙂   

Fra 10-08-2022  Vedr. afhængighedsskabende / vanedannende medicin

Sundhedsstyrelsen har i tiltagende grad fokus på ordinationen af vanedannende medicin og kontrollen af disse ordinationer. Sundhedsstyrelsen har indskærpet at fornyelse af afhængighedsskabende medicin skal foregå ved fremmøde/konsultation. Det vil derfor ikke længere være muligt at få fornyelse på disse recepter elektronisk eller telefonisk.

Hvilke medikamenter er vanedannende (se nedenfor) :

– Morfin og lignende præparater

– Svagere morfinlignende præparater (fx Kodein og Tramadol)

– Beroligende midler

– Mange sovemidler

– ADHD medicin

Fornyelse af recepter på vanedannende medicin foregår således (for patienter i fast behandling med disse stoffer) ved fremmøde uden tidsbestilling.

– Konsultationen kan ske hos en af vores sygeplejersker.

– Der kan forekomme ventetid

– En læge skal altid godkende alle recepter efterfølgende

– Fornyelsen  af recepten sker for ca. 1 måned ad gangen

– Alle patienter skal mindst have én konsultation hos deres læge årligt vedr. denne ordinationstype. Der vil her blive lagt plan for fremtidig ordination, ændringer og nedtrapning/udtrapning.

Konsultation uden aftale men med henvendelse til sekretær ved ankomst er

Mandag 15.00-15.20

Onsdag 15.00-15.20

01-06-2021 : Det gamle sygesikringskort suppleres nu af en app til din smartphone (både IPhone og Android) kaldet sundhedskortet (klik).

01-12-2020: Vi har nu nået max. antal tilmeldte patienter og klinikken er derfor lukket for tilgang fra 1. dec. 2020

27-03-2020 VIDEOKONSULTATION

Vi indfører nu videokonsultation blandt andet  pga. Corona krisen, så vi kan se hinanden mens vi snakker sammen. Det giver begge parter mange fordele og vi kan f.eks. bedømme et udslæt og lignende uden at du behøver at komme herop personligt. Se mere ved at klikke her.