Telefonkonsultation

Telefonkonsultationen med lægerne er dagligt mellem kl. 08.00 – 09.00.

Her sidder lægerne ved telefonen og når du ringer op kan du høre hvilke læger der kan træffes den dag, hvorefter du får mulighed for at vælge at komme i kø til netop den læge du ønsker eller blot først ledige.

Efter klokken 09.00 træffes lægerne kun efter aftale.
Telefonkonsultationstiden bedes anvendt ved akut opstået sygdom samt anmodning om hjemmebesøg. Desuden kan der gives svar på specielle prøver og undersøgelser.

Vi beder dig have forståelse for at der ofte er meget travlt ved telefonerne og vi trods mange linier ind ofte har 4-5 patienter konstant i kø ved hver læge om morgenen. Du kan derfor med fordel kontakte klinikken ved at bruge e-mail i stedet via denne hjemmeside hvis det ikke drejer sig om akutte problemer.

Husk at receptfornyelser og almindelig tidsbestilling foregår via sekretariatet efter klokken 09.00 eller via hjemmesiden.

Prøvesvar
Forespørgsler om prøvesvar kan ske telefonisk kl. 8.00-15.00 ved at sende en mail til klinikken, eller vi kan sendes en mail til dig, når prøvesvaret foreligger, hvis det er aftalt på forhånd

Telefonsvarer
Hvis vi ikke har mulighed for at tage telefonen eller er fraværende, vil tydelig information fremgå af telefonsvareren. Der er desværre ikke mulighed for at indtale beskeder på telefonsvaren.

Specielt mellem 8.00-8.30 kan der være ventetid.