Kontakt via hjemmesiden

Under menupunktet “Selvbetjening” kan du bestille tid, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægerne. Det er også her du kan at stille enkle spørgsmål til lægen og læse svar samt beskeder fra denne. Klik på menupunktet og opret dig som bruger. Derefter kan man logge sig på og skrive til lægen.

Man kan ikke vedhæfte filer eller billeder, da der ikke er tale om almindelig e-mail, men en kontakt via hjemmesiden. Vi kan dog godt modtage filer, scannede dokumenter og billeder på anden måde efter aftale.

Det er ligeledes muligt at forny recepter & bestille tid via hjemmesiden. Man skal oprette sig som ovenfor under menupunktet “Selvbetjening”.

Kontakt via hjemmesiden kan ske hele døgnet, men der kan først forventes svar efter op til 3 arbejdsdage. Oftest svarer vi dog hurtigt samme dag.

Al kommunikation via hjemmesiden foregår i et krypteret miljø, og der er derfor ingen fare for, at andre læser dine personlige oplysninger.

Al kommunikation gemmes selvfølgelig i din journal.

Prøvesvar

Forespørgsler om prøvesvar kan ske telefonisk kl. 8.00-15.00, ved at sende en mail til klinikken, eller vi kan sendes en mail til dig, når prøvesvaret foreligger, hvis det er aftalt på forhånd.